Elholms Bonito

Inför Bruksprovet bestämde vi att Bonito fick avstå från det, för vår tid inte skulle räcka till, utan Emilies OS-satsning måste gå i första hand. Att ha honom här hemma på våren, med brunstiga ston och krav på daglig ridning, var aldrig aktuellt. Han står nu hos Helgstrand, för vidareutbildning, men är även till salu.

Efter att nu fått tre jättefina föl efter honom, och börjar titta efter andra hingstar, tycker vi att hans gener saknas i aveln. Vad vi säger till alla som undrar är,  att han inte är i avel i år, men vad som händer nästa år är oklart. Ett alternativ , om han inte sålts, är att Emilie rider honom till hösten och han visas på Bruksprovet nästa år. Som vi skrivit förr måste man vara flexibel.

Nästa helg visas två av våra uppfödningar på Strömsholms 3-årstest:

Zonnenblume e. Sir Donnerhall 2, u. Zofie visas av Evelina Johannisson.

Foo Fighter e. Floricello, u. Davina visas av Jonathan Medin.

Emilie, Miata och Henrik är då i Frankrike för Nations Cup. Susanne är på hemmaplan.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera