Inga 2-åringar

År 2014 fick vi inga egna föl. Detta var planerat eftersom fölningarna året innan blev sena. Vår hästhållning med egna stallar och foder gör att vi tycker kostnaden för stona uppvägs av att få alla föl i april, vilket vi har nu.

Vi har inte köpt in några av den årgången heller. Skulle vi följa vår gamla rutin vore det läge att köpa in någon/några 2,5- åringar till hösten. Som det känns nu vore det skönt att slippa inridningar och allt annat arbete det skulle innebära. Som alla förstår är det svårt att ha några bestämda planer för mer en den allra närmsta framtiden.

När planerna för kommande unghästchampionat klarnat kommer det antagligen att kännas konstigt att inte ha någon 3-åring nästa år. Det kan vi inte ens minnas när det hände senast. Grundtipset blir därför att vi lyckas sälja några och därmed får både tid och råd att köpa in. ”Den som lever får se”.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera