1-åringarna

Redogörelsen för våra tre 1-åringar blir också en inblick i uppfödningens vedermödor. Vid den här tiden förra året hade vi fyra dräktiga ston. Två av dessa föl har vi förlorat. Ett på grund av en medfödd missbildning, den andra genom en skada. Kvar är:

1.Jordan, hingst e. Johnson, u. Davina. Fux med tre bra gångarter som Emilie redan från början bestämde att det är en häst för henne.

2.Rollz Royz, hingst e. Skovens Rafael, u. Zofie. Stor fux som har en härstamning som gör att, trots att han inte är den mest spektakulära idag, vi har stora förhoppningar på.

Den tredje köpte vi efter att sett en annons från en seriös skånsk uppfödare med en korrekt prissättning och redogörelse för det finns i inlägg från i höstas.

3.Mackmyra VS, hingst e. Deodoro, ue. Don Schufro. Fux som fortfarande har den rörlighet och elasticitet som vi föll för.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to 1-åringarna

  1. Katti says:

    Hej! Det vore kul att se bilder på era åringar! Vi har själva ett litet sto efter
    Deodoro som vi är väldigt nöjda med.

  2. Lisa says:

    Åh, va kul att höra lite om era unghästar. Jag kommer ihåg för ett par år sedan när ni ägde Sir Donnerhall II att ni fick tre fölungar efter honom. Vad hände med dem?

Kommentera