Mycket oklart

När vi får frågan om vad vi har för planer för våra hästar brukar vi vid den här tiden på året kunna ge en preliminär plan. I år är det svårare än någonsin. Låt oss ta några hästar som exempel.

Miata: För att komma med till OS är det vad man presterar utomhus under maj och juni som avgör. Vi har aldrig varit i närheten av en OS-uppladdning tidigare men måste nu sen månader tillbaka ha detta som högsta prioritet. Vi tror alla förstår hur svårt det är och våra tidigare inlägg har redan avslöjat vissa övervägande och återkommer med fler.

Manuel och Lovely Black: När man har fått smak för att tävla på högsta nivå blir automatiskt målsättningen att hålla sig kvar där. Dessa 9-åringar är det då dags att få upp till ”lilla rundan” så att de kan ersätta Miata när han faller för åldersstecket. Vi har över-vägt att sälja en för att få loss kapital men nu är bestämt att båda skall matchas mot GP. Att planera detta kräver ett stort mått av flexibilitet.

Frisbee: Vår nyligen i Tyskland inköpta 4-åring efter Fürstenball. Tills förra veckan var tänkt att han skulle matchas mot 4-års i Flyinge för att fullfölja våra tidigare framgångar där. Efter beskedet att importhästar inte får tävla där ändras planerna, inte bara för honom, utan för nästan alla våra unghästar.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera