Nya planer

Årsdebuten blir i danska Herning om 3 veckor. Miata startar GP och Kür så det blir en test av tävlingsformen och inte minst den nya küren. Manuel får hänga med och är anmäld till St. George och Int. 1. Idag fick han sitt FEI-pass som krävs vid internationella tävlingar.

I slutet av mars kommer flera av de yngre hästarna att starta på Strömsholm.

April kommer att präglas av att vi väntar 3 föl.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Nya planer

 1. Cecilia says:

  Vad spännande att Manuel ska få ut och tävla med miata. Skulle vilja veta mer om era hästar som står i stallet nu från föl till äldre.

  • nyreroddressage.com says:

   Det som gäller i år är att tävlingarna av de äldre hästarna, d.v.s framförallt Miata men även Manuel och Love, kommer att ta mycket tid. Därför har vi satt igång att sälja några unghästar. Till försäljning nu är De la Renta och Foo Fighter. Efter hand som det klarnar vilka som blir kvar kommer vi att berätta om planerna och även uppdatera hästförteckningen.

 2. Anna Leandersson says:

  Vilka väntar ni föl efter i år?

Kommentera