Tiden går fort

Emilie tillbringade förra veckan i Skåne för träning hos Cilla Kristoffersen på Mosslunda dressyrstall. Miata och Lovely Black var med och Emilie kunde inte vara mer nöjd med den hjälp hon fått.

På hemvägen hade vi en tredje häst med. En 4-årig valack e. Fürstenball som vi köpte i Tyskland i höstas. Det är Jörgen Hemmingsen som så många gånger förr tipsade oss om honom. Emilie har ju vunnit 4-årschampionatet med Fürstenball-avkommor två år i rad och Jörgen har haft ett finger med i spelet även då. Nu är han övertygad om att det blir en tredje gång och vi är imponerade av vad vi sett hittills även om Emilie ännu aldrig ridit hästen. I Tyskland är det unga paret Benjamin och Anna dom som hjälper till med ridningen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera